Stomatološka ordinacija Kovačević Dental Bač

 

          Stomatološka ordinacija Kovačević Dental je u sadašnjoj formi osnovana 2017. godine, ali predstavlja nastavak porodične stomatološke tradicije duge više od 30 godina. Upoznajte naš tim 

         Pružamo usluge iz svih grana stomatologije: bolesti zuba i endodoncije, dečije stomatologije, stomatološke protetike, estetske stomatologije, parodontologije. Takođe, možete očekivati najviše standarde usluga iz oblasti oralne hirurgije i implantologije, ortodoncije, kao i anti-aging tretmana hijaluronskim filerima. Saznajte više o uslugama 

 

Stomatološka ordinacija Kovačević Dental Bač

 

Tradicija i kvalitet

 

Kovačević Dental - tradicija i kvalitet

      Osnovni cilj našeg rada je postizanje zdravlja i lepote Vaših zuba, uz poštovanje pravila struke. Svakom pacijentu pristupamo odgovorno i uz maksimalnu posvećenost, kako bi došli do najboljeg i najdugoročnijeg rešenja stomatoloških problema.

      Kvalitet usluga konstantno unapređujemo praćenjem trendova i dostignuća u stomatologiji, edukacijom u zemlji i inostranstvu, i ulaganjem u savremene aparate i materijale.

 

Otkrijte zašto trajemo 

 

Stomatološka ordinacija Kovačević Dental - zašto trajemo        Pacijenti nam dugo poklanjanju svoje poverenje- najmlađi među njima predstavljaju četvrtu generaciju ljudi koji nam prepuštaju brigu o zdravlju svojih zuba.

Kontaktirajte nas, zakažite pregled i proverite zašto!

Kliknite za kontakt

 

 

Nakon detaljne dijagnostike, dobićete savete, odgovore na Vaša pitanja i plan intervencija neophodnih za postizanje lepog i zdravog osmeha.

 

 

Vaš

 

Logo Kovacevic Dental